Brandlarm

En brand kan ställa till med mycket skada om den får fäste. Med ett bra säkerhetstänk så löser vi ditt behov med rätt brandlarm och utrymningslarm för din verksamhet.

Utrymningslarm och brandlarm är en ovärderlig resurs när det gäller att hålla sig borta från den förödelse en brand medför. En brand kan ställa till enorma skador både i kostnader eller stillestånd för dig som företagare. Tänk dig bara om allt ni har idag på kontoret eller i era byggnader skulle brinna upp och försvinna. Att investera i en anläggning för brand och utrymning gör att du tidigt får en indikation att något är på tok vilket gör att man tidigt kan sätta in resurser och både rädda tillgångar och liv. Glöm inte att behovet av fungerande Brand och Utrymningslarm är A och O för säkerheten på många företag.

Sedan 2009 är ÖLT certifierade för installation av brandlarm Enl. SBF 1008. Våra produkter är godkända och certifierade av SBSC.

Då varje objekt har sina specifika förutsättningar, så skräddarsyr vi en helhetslösning anpassat efter varje kunds unika behov.

Kontakta oss för kostnadsfritt prisförslag eller fyll i dina kontaktuppgifter via fliken prisförfrågan i menyn.